biomimicry

In periode 1 kregen we een opdracht dat we een huis moesten baseren op de natuur (biomimicry). Biomimicry is dat we de natuur nabootsen en dat gebruiken in ons ontwerp. Bij Artis hebben ze best wel interessante dieren. We hadden heel veel goeie dingen gezien bijvoorbeeld dat de dieren zichzelf warm gingen houden met bamboe dat hadden we ook gedeeltelijk gebruikt. Hier zouden ik en mijn groepje wel wat mee kunnen doen maar we hebben een ander idee. Wat ik heel goed deed was de vooronderzoek en de met houd werken, plakken en in elkaar zetten. mijn minpunt was de technische tekening op schaal.

Ons idee lag eigenlijk een beetje buiten de boort het was niet echt biomimicry, maar ik heb ervan geleerd en wat er wel goed aan was dat het goedkoper en duurzamer was konden we beter wol gebruiken. De nadelen van het wol huis was dat het brandbaar was.

 

We hadden werkgroepjes de werkgroepjes hebben 4 of 5 personen. Ons werkgroepje bestond uit vier personen de leden waren: Zeki, Sid,Morris en Moos. De naam van ons werkgroepje was de natuurimitatie met de boy

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb